Logg inn
Registrering


Hjelpesenter


Her finner du veiledninger, guider, ofte stilte spørsmål og annen informasjon om Bitnord og relevant informasjon for markedet.

Dersom du er logget inn kan du opprette hjelpesaker som er knyttet til din konto.


Tilbake til hjelpesenter

Innbetaling Stable NOK


Publisert 07.03.2021 16:00:34  |  Sist oppdatert 09.03.2021 01:52:45


Du kan få tak i Stable NOK på tre måter: Innbetaling med Open Banking teknologi, innbetaling med bankoverføring eller innbetaling med Blockchain (ERC20) transaksjon (over Ethereum-blokkjeden).

Ved innbetaling av Norske kroner (Open Banking og bankoverføring) veksles disse til Stable NOK med en fastsatt pris på 1kr. Stable NOK kan veksles og utbetales tilbake til Norske kroner med bankoverføring og samme fastsatte pris. Du kan lese mer om Stable NOK, stablecoins og ERC20-tokens her.

Hvis du innbetaler med Blockchain (ERC20) transaksjon over Ethereum-blokkjeden er det ingen veksling fordi det faktisk er Stable NOK som sendes, ikke Norske kroner.

Vi anbefaler at du bruker Open Banking til å overføre Norske kroner. Open Banking kan være mye raskere og enklere. De fleste banker støtter Open Banking overføringer som vi kan bekrefte på sekunder.

Dersom du sender Norske kroner med bankoverføring anbefaler vi at du overfører før kl. 10 mandag til torsdag, for raskest mulig innbetaling. Bekreftelse av bankoverføringer tar som regel 0-3 virkedager.

Du velger hvilke av de tre innbetalingsmetodene for Stable NOK du vil bruke på innbetalingssiden for Stable NOK.

For å komme deg til innbetalingssiden for Stable NOK gjør du følgende:

  1. Trykk på brukernavnet ditt øverst til høyre for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på " Innbetalinger ". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
  2. Trykk deg videre inn på "Sett inn Stable NOK".
  3. Her kan du velge mellom innbetaling med Open Banking, Bankoverføring eller Blockchain (ERC20).

Slik ser innbetalingssiden for Stable NOK ut.

Du kan lese mer om innbetaling av Stable NOK med Open banking her.

Du kan lese mer om innbetaling av Stable NOK med bankoverføring her.

Du kan lese mer om innbetaling av Stable NOK med ERC20 (ethereum transaksjon) her.