Logg inn
Registrering


Hjelpesenter


Her finner du veiledninger, guider, ofte stilte spørsmål og annen informasjon om Bitnord og relevant informasjon for markedet.

Dersom du er logget inn kan du opprette hjelpesaker som er knyttet til din konto.


Tilbake til hjelpesenter

Handel hos Bitnord


Publisert 08.03.2021 04:31:35  |  Sist oppdatert 08.03.2021 04:34:02


Det er to måter å handle hos Bitnord: Børshandel og Direktehandel.

For å kunne handle hos Bitnord må du først og fremst ha en brukerkonto og være innlogget med denne. Les mer om hvordan du oppretter en brukerkonto og kommer i gang her.

Børshandel

Børshandel er handel ved å opprette forskjellige type ordre i et eller flere børsmarkeder. Ved børshandel handler du med andre brukere av plattformen, og det er tilgjengelig ordre (kjøp og salg) som styrer hvor mye som er tilgjengelig for handel, og for hvilke priser.

Du kan lese mer om de forskjellige ordretypene her:

Et børsmarked er et sett med to valutaer som du kan kjøpe og selge. Eksempel på et børsmarked er Bitcoin (BTC) / Stable NOK (NOK), hvor du kan kjøpe BTC for NOK og selge BTC for NOK (som er det samme som å kjøpe NOK for BTC). Du kan handle i følgende børsmarkeder:

  • Bitcoin (BTC) / Stable NOK (NOK)
  • Ethereum (ETH) / Stable NOK (NOK)
  • Litecoin (LTC) / Stable NOK (NOK)

Vi vil legge til flere valutaer og børsmarkeder etterhvert som handelsaktiviteten øker.

Børshandel finnes i to varianter: Enkel handel og Avansert handel. Dette er bare to forskjellige utforminger og måter å bruke børshandelfunksjonene på.

Det er også en side som viser en oversikt over alle børsmarkeder som bare heter Børshandel. Fra denne siden kan du enkelt komme deg til enkel handel eller avansert handel for det børsmarkedet du ønsker.

Du kommer deg til børshandel-siden ved å trykke på øverst på høyre side i navigasjonen. Du kan også komme deg dit ved å trykke på øverst i midten på hjem-siden.

For å komme deg inn på det børsmarkedet du ønsker trykker du på eller på børsmarkeder-siden eller på børsmarked-boksene på hjem-siden.

Direktehandel

Bitnord vil åpne for direktehandel i løpet av 2021.

Direktehandel, ofte kalt OTC-handel (Over-the-Counter), er handel direkte med Bitnord AS i stedet for med andre brukere av plattformen via ordre-matching på børsmarked.

Ved direktehandel er det en forutsigbar og fastsatt pris før handelen utføres, og du får samme pris for hele handelen så lenge vi kan utføre den.