Logg inn
Registrering


Hjelpesenter


Her finner du veiledninger, guider, ofte stilte spørsmål og annen informasjon om Bitnord og relevant informasjon for markedet.

Dersom du er logget inn kan du opprette hjelpesaker som er knyttet til din konto.


Tilbake til hjelpesenter

Innbetaling Ethereum


Publisert 08.03.2021 22:30:37  |  Sist oppdatert 09.03.2021 00:52:22


For å betale inn Ethereum til din Bitnord-konto sender du ditt ønskede beløp til en av dine Ethereum-innbetalingsadresser. Dine Ethereum-innbetalingsadresser finner du på siden for innbetaling av Ethereum.

  1. Trykk på brukernavnet ditt øverst til høyre for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på " Innbetalinger ". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
  2. Trykk deg videre inn på "Sett inn Ethereum".
  3. Send ditt ønsket beløp til Ethereum-adressen som vises.
  4. Din innbetaling vil vises under "Ventende innbetalinger" så fort vi observerer den på Ethereum-blokkjeden. Dette tar som regel mindre enn 5 minutter.
  5. Vi krever 12 bekreftelser før vi krediterer beløpet til din Bitnord-konto. Dette tar som regel litt over 5 minutter.

Slik ser innbetalingssiden for Ethereum ut.

Mining avgift og gas

Innbetalingsadressene er vanlige ikke-kontrakt ethereum-adresser, som på nåværende tidspunkt krever 21000 i gas. Det er viktig at du bruker en tilstrekkelig gas price og har gas limit på minimum 21000, ellers kan du risikere at transaksjonen feiler eller ikke blir bekreftet. De fleste lommebøker og programmer for å sende Ethereum gjør dette automatisk.

Generere nye adresser

Det genereres nye innbetalingsadresser automatisk for hver innbetaling vi mottar, i tillegg til at du selv kan generere nye innbetalingsadresser.

Teoretisk sett kan du betale til samme adresse flere ganger, og du vil motta disse, og de vil alltid tilhøre din konto, men vi anbefaler på det sterkeste at du kun betaler inn én gang til hver innbetalingsadresse.

Hvis du betaler inn flere ganger til samme innbetalingsadresse reduserer du ikke bare din egen sikkerhet og anonymitet, men sikkerheten og anonymiteten til alle andre som sender til eller mottar fra adressen.

Dette kalles ofte "adressegjenbruk", "gjenbruk av adresse" eller "address reuse" på engelsk. Selv om Ethereum har en konto-basert tilnærming til adresser, i motsetning til Bitcoin og Litecoin som bruker UTXO-modellen (transaction inputs and outputs), er de fleste enige om at de samme problemene med gjenbruk av adresser på Bitcoin og Litecoin også er å finne på Ethereum-blokkjeden.

Du kan lese mer (teknisk) om "address resuse" i Bitcoin her: https://en.bitcoin.it/wiki/Address_reuse.

Problemer med innbetaling av Ethereum

Har du problemer med innbetaling av Ethereum kan du opprette en hjelpesak i hjelpesenteret eller kontakte oss på support@bitnord.no