Logg inn
Registrering


Hjelpesenter


Her finner du veiledninger, guider, ofte stilte spørsmål og annen informasjon om Bitnord og relevant informasjon for markedet.

Dersom du er logget inn kan du opprette hjelpesaker som er knyttet til din konto.


Tilbake til hjelpesenter

Innbetaling Norske kroner


Publisert 02.11.2019 21:38:55  |  Sist oppdatert 08.03.2021 23:52:59


Ved innbetaling av Norske kroner veksles disse til Stable NOK med en fastsatt pris på 1kr. Stable NOK kan veksles og utbetales tilbake til Norske kroner med bankoverføring og samme fastsatte pris. Du kan lese mer om Stable NOK, stablecoins og ERC20-tokens her.

På plattformen finnes ikke valutaen Norske kroner. I stedet har vi valutaen Stable NOK. Når du vil "innbetale" eller "utbetale" Norske kroner er det Stable NOK valutaen du skal forholde deg til. Med andre ord går du til innbetalingssiden for Stable NOK når du skal overføre Norske kroner.

Du kan overføre Norske kroner til Bitnord med vanlig bankoverføring, eller ved hjelp av Open Banking teknologi (som også er bankoverføring, men potensielt mye enklere og raskere).

Vi anbefaler at du bruker Open banking til å overføre Norske kroner. Open Banking kan være mye raskere og enklere. De fleste banker støtter Open Banking overføringer som vi kan bekrefte på sekunder.

Dersom du sender Norske kroner med bankoverføring anbefaler vi at du overfører før kl. 10 mandag til torsdag, for raskest mulig innbetaling. Bekreftelse av bankoverføringer tar som regel 0-3 virkedager.

Du kan lese mer om innbetaling av Stable NOK generelt her.

Du kan lese mer om innbetaling av Stable NOK med Open banking her.

Du kan lese mer om innbetaling av Stable NOK med bankoverføring her.

Du kan lese mer om innbetaling av Stable NOK med ERC20 (ethereum transaksjon) her.

Problemer med innbetaling av Norske kroner

Har du problemer med innbetaling av Norske kroner kan du opprette en hjelpesak på hjelpesenteret eller kontakte oss på support@bitnord.no