Logg inn
Registrering


Nyheter


Her vil vi publisere nyheter om siden, kryptovalutamarkedet og andre ting som er relevant for våre medlemmer.

En liten oppdatering


Fredag 31. Januar 2020 04:28:26

Nå har vi hatt privat beta siden september 2019, og det er mange som har fått testet siden og gitt tilbakemeldinger.

På bakgrunn av noen av tilbakemeldingene vi har fått og arbeid som har blitt gjort parallelt med betatesten har vi nå oppdatert siden.

Det er gjort oppdateringer både visuelt og behind-the-scenes. Fra design på innlogging til sikkerhet rundt passord og totrinnskontroll.

Her er et utdrag av endringer som er verdt å nevne:

  • Design og funksjon på innlogging
  • Design og funksjon på registrering
  • Design og funksjon på glemt passord
  • Design og funksjon på totrinnskontroll, både ved innlogging og konfigurasjon
  • Sikkerhet (lagring) av passord er økt. Det er mulig å logge inn med passord som ble opprettet før oppdateringen, men vi anbefaler at alle endrer passord

Vi håper oppdateringen blir positivt mottatt og setter alltid pris på tilbakemeldinger. Testing av de aktuelle sidene er også hjertelig velkommen.

Tilbakemeldinger av alle slag sendes til support@bitnord.no


Privat betalansering!


Søndag 22. September 2019 10:02:54

Bitnord er en Norsk kryptobørs og handelsplattform som tilbyr kjøp og salg av forskjellige kryptovalutaer (eller virtuelle valutaer som enkelte kaller det) for det norske markedet. Nå i starten er det mulig å handle Bitcoin og Litecoin, men det blir lansert flere valutaer i nær fremtid. Du kan handle kryptovaluta for norske kroner eller annen kryptovaluta. Eksempelvis kan du kjøpe Bitcoin for norske kroner eller Bitcoin for Litecoin.

Bitnord lanserte privat beta høsten 2019. Hensikten med en slik betalansering er å avdekke eventuelle feil og mangler, samt generell feedback på hva som kan forbedres før vi tar tjenesten vår ut i markedet.

Om du er blitt invitert som betatester, skal du ha fått tilsendt en invitasjonskode. Denne må du skrive inn når du registrerer bruker her. Betaversjonen er i utgangspunktet bare for de som blir personlig invitert, men hvis du ønsker tilgang kan du kontakte oss på support@bitnord.no

Dersom du er betatester vil vi takke for at du tar deg tid til å teste kryptobørsen vår. Det settes veldig pris på!

Det er også en privat og hemmelig Facebook-gruppe for alle betatestere hvor man kan gi tilbakemeldinger og diskutere med andre. Dersom du ikke har blitt invitert til denne er det bare å si ifra!

Vi tar imot og setter pris på tilbakemeldinger på alt fra det tekniske til brukervennlighet og design. Om du ikke er betatester men vil fortsatt gi feedback, kan dette gjøres ved å sende mail til support@bitnord.no. Det samme gjelder hvis du står fast eller har spørsmål.

Følg oss gjerne på sosial medier! :)