Logg inn
Registrering


Nyheter


Her vil vi publisere nyheter om siden, kryptovalutamarkedet og andre ting som er relevant for våre medlemmer.

Verveprogram


Mandag 26. April 2021 23:05:01

Bitnord lanserer verveprogram! Du og de du verver kan tjene opp til 100.00 NOK per verving.

Vi har nå åpnet opp verveprogramet vårt for alle registrerte kunder, etter noen uker i betatesting.

Alle registrerte og etablerte kunder kan opprette vervekoder for å verve nye kunder til Bitnord. Dette gjøres på Verving-side under Min konto.

Ved verving får både den som verver og den som blir vervet en eller flere bonuser/belønninger, forutsatt at betingelsene for bonusen/belønningen er møtt.

På nåværende tidspunkt er bonusene/belønningene som følger:

 • 50.00 NOK til den som verver en kunde som får etablert kundeforhold (bekreftet ID og KYC-skjema)
 • 50.00 NOK til den som verver en kunde som gjør sin første innbetaling
 • 100.00 NOK til den som blir vervet og får etablert kundeforhold (bekreftet ID og KYC-skjema)

Du finner mer informasjon om verving, bonuser/belønninger samt betingelser og vilkår for verving på informasjon og vilkår-siden for verving.

Vi har også skrevet en rask artikkel om verving på hjelpesenteret.


Eksterne vekslingskurser EUR og USD


Søndag 18. April 2021 18:54:18

Siden lanseringen av Bitnord 9. mars har vi selvfølgelig forsatt videreutviklingen, og i dag kommer vi med en liten oppdatering!

Vi er alltid opptatt av å fortsette utviklingen av plattformen og imøtekomme tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Fremtidens muligheter for Bitnord og for kryptomarkedet er enormt, og listen over ting vi ønsker å oppdatere eller legge til vil trolig aldri ta slutt.

I denne oppdateringen har vi hatt fokus på å legge til eksterne vekslingskurser mellom Euro, Amerikanske Dollar og Norske kroner. Vi vet at det er mange som forholder seg til prisene i kryptomarkedet i Euro og Dollar, og vi ønsker med dette å gjøre det enklere å sammenligne prisene mellom markedene hos Bitnord og eksterne aktører. Det vil i tillegg være fordelaktig for mange å ha enkel tilgang til oppdaterte vekslingskurser mellom EUR/NOK og USD/NOK.

Den mest synlige delen av denne oppdateringen er en ny mørk linje/rad på toppen av nettsiden hvor du finner vekslingskursene mellom EUR/NOK og USD/NOK. Du kan enkelt se alle NOK-priser vekslet til EUR eller USD ved å holde musepekeren over NOK-priser rundt på plattformen. Hvilken valuta det veksles til (EUR eller USD) velger du i nedtrekksmenyen øvrst til høyre.

Inkludert i denne oppdateringen er også:

 • Oppdatering av max-knappen ved handel. Max-knappen beregner seg nå ut ifra tilgjengelige ordre i ordreboka i stedet for å bruke nåværende markedspris, som fører til at ordren mer sannsynlig går gjennom som planlagt. Det beregnes nå også snittpris for handelen ved market-ordre.
 • Mindre kosmetiske endringer rundt om kring på plattformen.
 • Beta-implementasjon av vervesystem.
 • Andre mindre oppdateringer og optimaliseringer.

Det vil komme flere oppdateringer i tiden fremover, så det er bare å glede seg!


Lansering


Tirsdag 09. Mars 2021 13:51:28

Bitnord har nå vært åpent for offentligheten siden desember 2020, og nå er vi klare for en lansering.

Siden desember har vi fått nye kunder på en ukentlig basis, mest venner og bekjente, men også en og annen tilfeldig besøkende.

Til nå har vi ikke annonsert offentlig for Bitnord. Dette var for å få en rolig og pen start mens vi fortsatt utviklingen og dannet oss et grunnlag for drift av siden. Fra og med i dag vil vi starte annonsering i flere kanaler, og øke dette over tid.

Vi har fortsatt å utvikle plattformen siden åpningen i desember, og har kommet med en rekke oppdateringer de siste dagene. Her er et utvalg av de største oppdateringene:

Innbetaling med Open Banking

Det er nå mulig å overføre Norske kroner med Open Banking teknologi. Alt du trenger å gjøre er å gi tillatelse og autorisasjon med BankID, deretter overføres pengene. De fleste banker støtter også umiddelbar bekreftelse av transaksjoner, slik at du får pengene på Bitnord-kontoen din umiddelbart!

Innbetaling med Open Banking gjøres fra siden for innbetaling av Stable NOK med Open Banking.

Redusert handelsavgift

Per nå, og for all forutsigbar fremtid, vil avgiften ved handel være 0.5%. Dette er med andre ord en permanent endring.

Med en avgift på 0.5% har vi like lav avgift som våre konkurrenter. Dette gjør det billigere enn noen gang å handle hos Bitnord.


Offentlig åpning


Onsdag 09. Desember 2020 10:13:55

I dag (10.12.2020) har vi gleden av å åpne handelsplattformen vår for allmennheten!

Vi i Bitnord har de siste årene utformet en handelsplattform fra bunnen av, med fokus på brukervennlighet, sikkerhet og at kunden har all informasjon som er nødvendig for en gjennomtenkt handel.

Det har vært en lang vei med mange utfordringer. En av de siste store utfordringene var å bli registrert og godkjent av Finanstilsynet for å etterleve Hvitvaskingsloven. Dette fikk vi endelig på plass den 25.09.2020 som vist her.

I forbindelse med godkjenning fra Finanstilsynet ble vi blant annet nødt til å endre måten vi mottar, oppbevarer og utbetaler Norske kroner. Derfor introduserte vi vår egen kryptovaluta (stablecoin) Stable NOK, som i praksis fungerer på samme måte som Norske kroner. På denne måten er vi ikke lovstridige med Finansforetaksloven § 2-2 og utstedelse av elektroniske penger etter avgjørelse fra Finanstilsynet. Mer om dette her.

I første omgang tilbyr vi handel i følgende valutaer og markeder:

 • Bitcoin (BTC) / Stable NOK (NOK)
 • Ethereum (ETH) / Stable NOK (NOK)
 • Litecoin (LTC) / Stable NOK (NOK)

Etter hvert som volumet øker vil vi legge til flere valutaer og markeder, samt etablere direktehandel. De første aktuelle nye valutaene er ChainLink (LINK), Basic Attention Token (BAT) og USD Coin (USDC).

Nå i starten har vi ikke lagt vekt på markedsføring og forventer en pen og rolig start. Vi vil kontinuerlig jobbe med å forbedre handelsplattformen og tjenestene våre, samt få en følelse av hvordan arbeidet med drift blir fremover. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger på support@bitnord.no.

Vi ønsker også å rette en stor takk til alle som var med på betatestingen siden 2019. Vi tok med oss mange lærdommer og gode tilbakemeldinger.

Vi ønsker alle våre besøkende en god jul og lykke til med handelen! 🎅🎄


En liten oppdatering


Fredag 31. Januar 2020 04:28:26

Nå har vi hatt privat beta siden september 2019, og det er mange som har fått testet siden og gitt tilbakemeldinger.

På bakgrunn av noen av tilbakemeldingene vi har fått og arbeid som har blitt gjort parallelt med betatesten har vi nå oppdatert siden.

Det er gjort oppdateringer både visuelt og behind-the-scenes. Fra design på innlogging til sikkerhet rundt passord og totrinnskontroll.

Her er et utdrag av endringer som er verdt å nevne:

 • Design og funksjon på innlogging
 • Design og funksjon på registrering
 • Design og funksjon på glemt passord
 • Design og funksjon på totrinnskontroll, både ved innlogging og konfigurasjon
 • Sikkerhet (lagring) av passord er økt. Det er mulig å logge inn med passord som ble opprettet før oppdateringen, men vi anbefaler at alle endrer passord

Vi håper oppdateringen blir positivt mottatt og setter alltid pris på tilbakemeldinger. Testing av de aktuelle sidene er også hjertelig velkommen.

Tilbakemeldinger av alle slag sendes til support@bitnord.no