Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Nyheter


Her vil vi publisere nyheter om siden, kryptovalutamarkedet og andre ting som er relevant for våre medlemmer.

Offentlig åpning


Onsdag 09. Desember 2020 10:13:55

I dag (10.12.2020) har vi gleden av å åpne handelsplattformen vår for allmennheten!

Vi i Bitnord har de siste årene utformet en handelsplattform fra bunnen av, med fokus på brukervennlighet, sikkerhet og at kunden har all informasjon som er nødvendig for en gjennomtenkt handel.

Det har vært en lang vei med mange utfordringer. En av de siste store utfordringene var å bli registrert og godkjent av Finanstilsynet for å etterleve Hvitvaskingsloven. Dette fikk vi endelig på plass den 25.09.2020 som vist her.

I forbindelse med godkjenning fra Finanstilsynet ble vi blant annet nødt til å endre måten vi mottar, oppbevarer og utbetaler Norske kroner. Derfor introduserte vi vår egen kryptovaluta (stablecoin) Stable NOK, som i praksis fungerer på samme måte som Norske kroner. På denne måten er vi ikke lovstridige med Finansforetaksloven § 2-2 og utstedelse av elektroniske penger etter avgjørelse fra Finanstilsynet. Mer om dette her.

I første omgang tilbyr vi handel i følgende valutaer og markeder:

  • Bitcoin (BTC) / Stable NOK (NOK)
  • Ethereum (ETH) / Stable NOK (NOK)
  • Litecoin (LTC) / Stable NOK (NOK)

Etter hvert som volumet øker vil vi legge til flere valutaer og markeder, samt etablere direktehandel. De første aktuelle nye valutaene er ChainLink (LINK), Basic Attention Token (BAT) og USD Coin (USDC).

Nå i starten har vi ikke lagt vekt på markedsføring og forventer en pen og rolig start. Vi vil kontinuerlig jobbe med å forbedre handelsplattformen og tjenestene våre, samt få en følelse av hvordan arbeidet med drift blir fremover. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger på support@bitnord.no.

Vi ønsker også å rette en stor takk til alle som var med på betatestingen siden 2019. Vi tok med oss mange lærdommer og gode tilbakemeldinger.

Vi ønsker alle våre besøkende en god jul og lykke til med handelen! 🎅🎄


En liten oppdatering


Fredag 31. Januar 2020 04:28:26

Nå har vi hatt privat beta siden september 2019, og det er mange som har fått testet siden og gitt tilbakemeldinger.

På bakgrunn av noen av tilbakemeldingene vi har fått og arbeid som har blitt gjort parallelt med betatesten har vi nå oppdatert siden.

Det er gjort oppdateringer både visuelt og behind-the-scenes. Fra design på innlogging til sikkerhet rundt passord og totrinnskontroll.

Her er et utdrag av endringer som er verdt å nevne:

  • Design og funksjon på innlogging
  • Design og funksjon på registrering
  • Design og funksjon på glemt passord
  • Design og funksjon på totrinnskontroll, både ved innlogging og konfigurasjon
  • Sikkerhet (lagring) av passord er økt. Det er mulig å logge inn med passord som ble opprettet før oppdateringen, men vi anbefaler at alle endrer passord

Vi håper oppdateringen blir positivt mottatt og setter alltid pris på tilbakemeldinger. Testing av de aktuelle sidene er også hjertelig velkommen.

Tilbakemeldinger av alle slag sendes til support@bitnord.no


Privat betalansering!


Søndag 22. September 2019 10:02:54

Bitnord er en Norsk kryptobørs og handelsplattform som tilbyr kjøp og salg av forskjellige kryptovalutaer (eller virtuelle valutaer som enkelte kaller det) for det norske markedet. Nå i starten er det mulig å handle Bitcoin og Litecoin, men det blir lansert flere valutaer i nær fremtid. Du kan handle kryptovaluta for norske kroner eller annen kryptovaluta. Eksempelvis kan du kjøpe Bitcoin for norske kroner eller Bitcoin for Litecoin.

Bitnord lanserte privat beta høsten 2019. Hensikten med en slik betalansering er å avdekke eventuelle feil og mangler, samt generell feedback på hva som kan forbedres før vi tar tjenesten vår ut i markedet.

Om du er blitt invitert som betatester, skal du ha fått tilsendt en invitasjonskode. Denne må du skrive inn når du registrerer bruker her. Betaversjonen er i utgangspunktet bare for de som blir personlig invitert, men hvis du ønsker tilgang kan du kontakte oss på support@bitnord.no

Dersom du er betatester vil vi takke for at du tar deg tid til å teste kryptobørsen vår. Det settes veldig pris på!

Det er også en privat og hemmelig Facebook-gruppe for alle betatestere hvor man kan gi tilbakemeldinger og diskutere med andre. Dersom du ikke har blitt invitert til denne er det bare å si ifra!

Vi tar imot og setter pris på tilbakemeldinger på alt fra det tekniske til brukervennlighet og design. Om du ikke er betatester men vil fortsatt gi feedback, kan dette gjøres ved å sende mail til support@bitnord.no. Det samme gjelder hvis du står fast eller har spørsmål.

Følg oss gjerne på sosial medier! :)