Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Registrering og innlogging med Vipps og BankID


Søndag 24. Oktober 2021 08:04:31

Det er nå mulig å registrere brukerkonto og logge inn med Vipps og BankID!

Vipps

Ved registrering med Vipps henter vi epostadresse, telefonnummer, adresse, navn og fødselsnummer slik at du slipper å skrive inn dette selv. Dette gir deg også muligheten til å logge inn med Vipps, som gjør det hele veldig enkelt og trygt.

Du kan også koble til Vipps hvis du allerede har en konto som ikke ble opprettet med dette. Dette gjøres på Kontoinnstillinger.

Du kan lese mer om innlogging med Vipps her: https://vipps.no/produkter-og-tjenester/privat/logg-inn-med-vipps/logg-inn-med-vipps/

BankID

Ved registrering av brukerkonto med BankID henter vi epostadresse, telefonnummer, adresse hvis tilgjengelig, i tillegg til navn og fødselsnummer. Da slipper du å gjøre dette senere og du kan også logge inn med BankID på samme måte som i nettbank.

Du kan også koble til BankID hvis du allerede har en konto som ikke ble opprettet med dette. Hvis du har BankID hos oss fra før av og ønsker å benytte deg av innlogging med BankID, må du aktivere dette på Kontoinnstillinger.


Registrering

Slik ser registreringssiden ut etter oppdateringen:

Innlogging

Slik ser innloggingssiden ut etter oppdateringen:


Allerede registrert?

Hvis du allerede har registrert deg kan du aktivere innlogging med Vipps og bankID på Kontoinnstillinger som ligger under Min konto.

Innstillinger for innlogging med Vipps

Innstillinger for innlogging med BankID