Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Nyhetsoppdatering #10 Juni 2022


Mandag 25. Juli 2022 15:13:57

Kort om markedet - Nytt fra Bitnord - Månedens tips


Kort om markedet denne måneden

El salvador og Saylor

Michael Saylor sitt selskap MicroStrategy kjøpte 480 Bitcoin for 10 millioner dollar og eier nå 129 699 Bitcoin. El salvador benyttet seg også av kursfallet og kjøpte 80 Bitcoin til en snittpris på 19 000 dollar.

Paypal

Paypal åpnet for handel av krypto i oktober 2020 på sin plattform. Nå har de også åpnet opp for overføringer (sende og motta) av kryptovaluta mellom Paypal og andre aktører eller lommebøker. Tjenesten blir kun tilgjengelig for utvalgte amerikanske bruker, men vil bli tilgjengelig for alle amerikanske bruker i løpet av de kommende ukene. Det er ukjent om eller når dette blir tilgjengelig andre steder. De første kryptovalutaene som støttes blir Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash og Litecoin. De hinter også til en mulig lansering av "Paypal Coin".

Markedsnedgang og CeFi krasj

Bitcoin sin åpningskurs i Juni var ca. 32 000 dollar og avsluttet på ca. 20 000 dollar, en videre nedgang på hele 37.5%. Det er ikke bare Bitcoin og krypto som har hatt en tung måned, det samme har aksjemarkedet og den globale økonomien. Dette er trolig som følge av krigen som pågår i Ukraina, ettervirkninger fra pandemien, høy inflasjon og økte renter. Nedturen fortsatt da Celsius Network, en av verdens største låneselskap for kryptovaluta, bestemte seg for å fryse uttak og overførsler pga. ekstreme markedsforhold. Samtidig ble 3AC (Three Arrows Capital), som var et kryptovaluta-hedgefond, likvidert etter Terra Luna kresjet. Selskapet var tungt investert i Luna og Bitcoin.

Circle - Euro Coin (EUROC)

Circle lanserer Euro Coin (EUROC) - En stablecoin som reflekterer verdien til EURO.
Circle er også selskapet som står bak USD Coin (USDC).
Bitnord støtter allerede USD Coin, og planlegger å støtte Euro Coin.


Hva har skjedd med Bitnord denne måneden?

Internt arbeid

I tiden fremover vil vi i hovedsak fokusere på internt arbeid på plattformen. Det blir derfor trolig færre synlige oppdateringer til etter sommeren. Dette er likevel viktig arbeid som vil bedre kvaliteten på plattformen over tid.


Månedens tall

Kunder

732 +33

Handler

1.8K+ -25%

Volum

3.8M+ -12%


Månedens tips

NiceHash mining

Har du et noenlunde moderne skjermkort som du ofte ikke bruker? Eller kanskje du har et ekstra skjermkort liggende? Laste ned NiceHash Miner eller NiceHash QuickMinger å tjen Bitcoin (BTC). Det er kanskje ikke mange tusenlapper, men en god måte å spare over tid.

Vær obs på strømprisen ⚡

NiceHash finner du her: https://www.nicehash.com