Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Nyhetsoppdatering #11 Juli 2022


Torsdag 18. Auguest 2022 17:33:11

Kort om markedet - Nytt fra Bitnord - Månedens tips


Kort om markedet denne måneden

Tesla selger Bitcoin

Tesla gjør nedskrivninger og tar tap knyttet til Bitcoin på 170 millioner dollar i første halvår av 2022. Det kommer frem i en innrapportering til det amerikanske finanstilsynet (SEC) mandag. Det tilsvarer om lag 1.67 milliarder kroner med dagens kurs.

Elbilprodusenten meldte ved tallslippet forrige uke at det hadde kvittet seg med mye av bitcoin-beholdningen selskapet skaffet seg i fjor.

Tesla kjøpte Bitcoin for 1.5 milliarder dollar i starten av 2021. Selskapet opplyser at det ved utgangen av andre kvartal hadde vekslet 75 prosent av verdiene inn i tradisjonell valuta.

Celsius søker konkursbeskyttelse

Celsius har praktisk talt nedbetalt all gjeld til låneplattformene (DeFi) Compound, Aave og Maker, på totalt 820 millioner dollar. Likevel sendte de frivillig inn begjæring om kapittel 11 (omorganisering/konkurs) i midten av Juli. Dette betyr at selskapet kan fortsette å drifte selskapet i et forsøk på å få orden i sakene. Enkelte mener dette kan bety at det vil ta lang tid før kundene eventuelt får tilbake midlene har hos dem.

Fed - renteendring sender markedet noe opp

28. Juli satt Fed opp renten i USA med 0.75 prosentpoeng nok en gang. Dermed ligger renteintervallet i USA på 2.25 - 2.50 prosent. Markedet responderte med å øke litt, noe som kan tyde på at dette var forventet og allerede priset inn. Neste renteøkning vil bli i September 2022.


Hva har skjedd med Bitnord denne måneden?

Internt arbeid

I tiden fremover vil vi i hovedsak fokusere på internt arbeid på plattformen. Det blir derfor trolig færre synlige oppdateringer til etter sommeren. Dette er likevel viktig arbeid som vil bedre kvaliteten på plattformen over tid.


Månedens tall

Kunder

769 +37

Handler

1.1K+ -39%

Volum

2.4M+ -36%


Månedens tips

Glassnode

Glassnode er en side som tilbyr mange forskjellige analyseverktøy til Bitcoin og mange andre kryptovalutaer. Glassnode tilbyr langt over 100 forskjellige analyseverktøy som er basert på on-chain data. Det er gratis og opprette konto, men du får ikke tilgang til alle verktøyene. Anbefales på det sterkeste hvis du er opptatt av analyser og forskjellige indikatorer.

Sjekk det ut! https://glassnode.com