Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Offentlig åpning


Onsdag 09. Desember 2020 10:13:55

I dag (10.12.2020) har vi gleden av å åpne handelsplattformen vår for allmennheten!

Vi i Bitnord har de siste årene utformet en handelsplattform fra bunnen av, med fokus på brukervennlighet, sikkerhet og at kunden har all informasjon som er nødvendig for en gjennomtenkt handel.

Det har vært en lang vei med mange utfordringer. En av de siste store utfordringene var å bli registrert og godkjent av Finanstilsynet for å etterleve Hvitvaskingsloven. Dette fikk vi endelig på plass den 25.09.2020 som vist her.

I forbindelse med godkjenning fra Finanstilsynet ble vi blant annet nødt til å endre måten vi mottar, oppbevarer og utbetaler Norske kroner. Derfor introduserte vi vår egen kryptovaluta (stablecoin) Stable NOK, som i praksis fungerer på samme måte som Norske kroner. På denne måten er vi ikke lovstridige med Finansforetaksloven § 2-2 og utstedelse av elektroniske penger etter avgjørelse fra Finanstilsynet. Mer om dette her.

I første omgang tilbyr vi handel i følgende valutaer og markeder:

  • Bitcoin (BTC) / Stable NOK (NOK)
  • Ethereum (ETH) / Stable NOK (NOK)
  • Litecoin (LTC) / Stable NOK (NOK)

Etter hvert som volumet øker vil vi legge til flere valutaer og markeder, samt etablere direktehandel. De første aktuelle nye valutaene er ChainLink (LINK), Basic Attention Token (BAT) og USD Coin (USDC).

Nå i starten har vi ikke lagt vekt på markedsføring og forventer en pen og rolig start. Vi vil kontinuerlig jobbe med å forbedre handelsplattformen og tjenestene våre, samt få en følelse av hvordan arbeidet med drift blir fremover. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger på support@bitnord.no.

Vi ønsker også å rette en stor takk til alle som var med på betatestingen siden 2019. Vi tok med oss mange lærdommer og gode tilbakemeldinger.

Vi ønsker alle våre besøkende en god jul og lykke til med handelen! 🎅🎄