Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Nyhetsoppdatering #14 Oktober 2022


Lørdag 05. November 2022 14:26:06

Kort om markedet - Nytt fra Bitnord - Månedens tips


Kort om markedet denne måneden

Google med ny søkefunksjon

Google sin siste kryptofunksjon gjør det mulig å søke opp enkelte Ethereum-adresser for å se saldo sporet rett fra Google sin søkemotor. Det er mange Ethereum-adresser som ikke fungerer, så funksjonalitet er enn så lenge svært begrenset. Foreløpig er det kun Ethereum man kan søke på, Bitcoin fungerer ikke.

Elon musk - The Dogefather

Dogecoin skyter opp med langt over 100% etter at Elon Musk gikk ut med at kjøpet av Twitter var gjennomført. Elon Musk er en kjent for å stadig fronte Dogecoin. Mange investorer spekulerer nå i om Dogecoin kan få en rolle på Twitter-plattformen, eksempelvis bli en av kryptovalutaene man kan tipse andre med på Twitter.

Høyeste Bitcoin hash-rate

Bitcoin har nådd en ny hash-rate-rekord med over 266 exahashes per sekund (12. Oktober 2022). Hash-rate definerer hvor fort nettverket utfører en spesifikk oppgave som er sentral i mining (utvinning) av Bitcoin. Vanskelighetsgraden for å fullføre en blokk øker i takt med hash-raten på Bitcoin-nettverket. Lønnsomheten for å utvinne Bitcoin er nær det laveste nivået som har vært.

McDonald's tar i bruk Bitcoin som betalingsmiddel

Hurtigmatkjeden McDonald's som ligger i Lugano i Sveits har tatt i bruk Bitcoin som betalingsmiddel. Lugano er en by med ca. 63.000 mennesker og er i ferd med å bli et hotspot for kryptoadopsjon i Vest-Europa. Overføring av Bitcoin utføres med Lightning Network.

Nysgjerrig på hvordan man betaler med Bitcoin? Sjekk ut denne lille videosnutten fra Lugano! https://twitter.com/BitcoinMagazine/status/1576985578268418048


Hva har skjedd med Bitnord denne måneden?

Internt arbeid

I tiden fremover vil vi i hovedsak fokusere på internt arbeid på plattformen. Det blir derfor trolig færre synlige oppdateringer ut 2022. Dette er likevel viktig arbeid som vil bedre kvaliteten på plattformen over tid. Det er også mye spennende som kommer etter dette!


Månedens tall

Kunder

838 +26

Handler

580+ -28%

Volum

1.1M+ -52%


Månedens tips

Verveprogram

Har du fått med deg at Bitnord har verveprogram? For alle du verver får både du og personen du verver opptil 100 NOK!

Les mer på hjelpesenteret til Bitnord her: https://bitnord.no/helpCenter/article/34.