Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Nyhetsoppdatering #16 Desember 2022


Mandag 09. Januar 2023 18:53:03

Kort om markedet - Nytt fra Bitnord - Månedens tips


Kort om markedet denne måneden

Michael Saylor

MicroStrategy fyller på med 2 500 BTC og holder nå totalt 132 500 BTC, med en snittpris på 30 397 dollar per Bitcoin. Selskapet skal også ha solgt 704 Bitcoin den 22. Desember. Selskapet har også planer om å legge til Bitcoin lightning network i løpet av 2023.

FTX-kollapsen

Blockchain-analyseselskapet Chainalysis har sammenlignet FTX-kollapsen med tidligere store kryptokollapser i 2022. Da fant de at kollapsen av Three Arrows Capital og Celsius så ukentlig realisert tap på 33 milliarder dollar, og var den største i 2022. Kollapsen av Terra USD så en topp på 20.6 milliarder dollar i tap. FTX-kollapsen nådde en topp på 9 milliarder dollar i tap, og var overraskende liten i forhold til de to andre.

Twitter

Hvis du søker etter "$Bitcoin", "BTC pris" eller "Bitcoin" vil du nå se Bitcoin-prisen live på Twitter. Det samme gjelder også for Ethereum. Twitter-sjef Elon Musk nevnte at den nye funksjonen er en av mange produktforbedringer som kommer til finans-twitter fremover.


Hva har skjedd med Bitnord denne måneden?

Internt arbeid

I tiden fremover vil vi i hovedsak fokusere på internt arbeid på plattformen. Det blir derfor trolig færre synlige oppdateringer i tiden fremover. Dette er likevel viktig arbeid som vil bedre kvaliteten på plattformen over tid. Vi håper å komme med flere nye og spennende oppdateringer i løpet av 2023.


Månedens tall

Kunder

870 +14

Handler

750+ -46%

Volum

2.2M+ -42%


Månedens tips

Overfør Litecoin (LTC) for å spare tid og penger

Hvis du skal overføre midler til et annet sted for å veksle de til noe annet kan det lønne seg å overføre det som Litecoin (LTC).

Litecoin er som regel både raskere og billigere å overføre enn Bitcoin, og er som regel mye billigere enn Ethereum.

Teoretisk sett er kanskje USD Coin (USDC) det beste å overføre i forhold til prisbevegelse og prisglidning ved handel, men USD Coin er også mye dyrere å overføre (mining-avgift). I skrivende stund koster det ca. 3.00 USDC (ca. 30.00 NOK) å overføre USD Coin, mens Litecoin bare koster ca. 0.0001 LTC (ca. 0.08 NOK). Det er 375 ganger billigere!

Hvis du sender store beløper så spiller kanskje ikke dette så stor rolle, men hvis du sender 100 NOK å må betale 30 NOK i avgift, så er dette en stor forskjell.

Når du har mottatt midlene der du har sendt de kan du veksle dette til det du ønsker. Kanskje får du litt mer siden du overførte med Litecoin!