Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Nyhetsoppdatering #23 Juli 2023


Tirsdag 08. Auguest 2023 17:45:02

Kort om markedet - Nytt fra Bitnord - Månedens tips


Kort om markedet denne måneden

Delvis seier for Ripple Labs i SEC-sak fører til prisoppgang for XRP

13. Juli oppnådde Ripple Labs en betydelig triumf i det sørlige distriktets tingrett i New York, etter at dommer Analisa Torres delvis fastslo at selskapet hadde rett i en rettssak mot U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) i 2020.

Ifølge rettsdokumenter fremlagt 13. Juli, konkluderte dommer Torres med en beslutning til fordel for Ripple Labs. Hun erklærte at XRP-tokenet, i forhold til programmatisk salg på digitale aktivautvekslinger, ikke er en sikkerhet (security).

På den annen side, klarte SEC å sikre en egen triumf i saken, da dommer Torres fastslo at XRP kvalifiserer som et verdipapir når det omsettes til institusjonelle investorer, på bakgrunn av kriteriene fra Howey-testen.

Nyheter om dommen medførte en betydelig prisøkning for XRP-tokenet. Prisen gikk opp fra 0.47 USD til 0.94 USD etter at nyheten ble offentliggjort. Prisen på XRP falt imidlertid noe etter denne toppen, og endte måneden på 0.69 USD.

Jacobi Asset Management forbereder lansering av Europas første Bitcoin-ETF

Europas første børsnoterte Bitcoin-fond (ETF) forventes endelig å gjøre sin debut senere i år etter en betydelig forsinkelse. Fondet, som tilbys av Jacobi Asset Management - en investeringsplattform for flere aktiva basert i London - var opprinnelig planlagt å bli lansert på Euronext Amsterdam-børsen i Juli 2022.

Uventede markedshendelser, som kollapsen av Terra-økosystemet i Mai 2022 og senere FTX-kollapsen i November samme år, tvang imidlertid kapitalforvalteren til å utsette børsnoteringen. Nå har kapitalforvalteren informert Financial Times om at de planlegger å lansere ETF-en på grunn av en gradvis økning i etterspørselen sammenlignet med 2022. En dato for lanseringen vil bli kunngjort snart, ifølge kapitalforvalteren. Investorer vil snart få muligheten til å handle Bitcoin gjennom dette børsnoterte fondet, og det vil bli en spennende utvikling for markedet.

Celsius Network nærmer seg konkursavslutning med kundeforlik

Celsius Network, som er under konkursbehandling, har kommet til enighet om to forlik som potensielt kan muliggjøre tilbakebetaling av eiendeler til sine kunder og avslutning av konkursprosessen, ifølge rettsdokumenter datert 20. Juli.

Forlikene skal vurderes av dommer Martin Glenn under en høring planlagt til 10. August, som håndterer usikrede krav på 78.2 milliarder dollar. Fristen for innlevering av eventuelle svar eller innvendinger til retten er satt til 3. August.


Hva har skjedd med Bitnord denne måneden?

Store ting skjer i kulissene

Det jobbes på flere og store ting bak kulissene hos oss for tiden. Vi ønsker ikke å avsløre alt for mye, men det blir store endringer på utseende og grensesnitt på hele plattformen. Dette tar naturligvis litt tid, så det blir nok ikke all verden å vise til i noen måneder fremover. Vi gleder oss til å avduke dette i løpet av året, og håper det faller i smak hos eksisterende og nye kunder.


Månedens tall

Kunder

1019 +36

Handler

1100+ +76%

Volum

4.91M+ +9%


Månedens tips

Nyt sommeren og sol!

Vi vet alle at krypto aldri tar ferie, men det betyr ikke at du ikke bør det. Når solen er på sitt høyeste og dager er på sitt lengste, er det viktig å huske å ta en pause fra skjermen for å lade batteriene. Og husk, uansett hvor fristende det kan være å bruke all din tid på å følge markedet, så er det viktig å ta tid til å nyte sommeren. Selv om kryptomarkedet ikke tar ferie, så trenger du det! 🌞🌞🌞