Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Nyhetsoppdatering #25 September 2023


Torsdag 26. Oktober 2023 01:59:50

Kort om markedet denne måneden

El Salvador introduserer Bitcoin-utdanning i skolene innen 2024

El Salvador har inngått et samarbeid med organisasjonen Mi Primer Bitcoin for å inkludere Bitcoin i læreplanen innen 2024. Initiativet skal trene 150 lærere for å gi dem en grunnleggende forståelse av Bitcoin.

Målet er å sørge for at El Salvador, som den første nasjonen som vedtok Bitcoin som offisielt betalingsmiddel, blir et positivt eksempel for resten av verden. Etter en pilotperiode vil programmet utvides til alle skoler i landet.

Dette initiativet viser El Salvadors forpliktelse til å utdanne befolkningen om kryptovaluta, og det kan inspirere andre nasjoner til å følge etter.

PayPal lar amerikanske brukere selge krypto via MetaMask

PayPal har utvidet sine digitale kryptotjenester ved å tillate amerikanske brukere å konvertere kryptovaluta til amerikanske dollar direkte via MetaMask-lommeboken. Tjenesten ble introdusert 11. september og gjør det mulig for brukere å kjøpe og selge flere kryptovalutaer. PayPal har tidligere samarbeidet med Ledger for å tilby kryptokjøp via hardware-lommebøker, og MetaMask har allerede lansert Ether-kjøp via PayPal for amerikanske brukere. Utvidelsen er et skritt i retning av å gjøre kryptovaluta mer tilgjengelig for PayPal-brukere i USA.

MicroStrategy kjøper BTC for 147 millioner dollar

MicroStrategy har kunngjort nok et betydelig Bitcoin-kjøp. Selskapet, ledet av Michael Saylor, skaffet seg 5 445 BTC for 147.3 millioner dollar, med en gjennomsnittspris på 27 053 dollar per BTC. Per 24. September eier MicroStrategy og dets datterselskaper totalt 158 245 BTC, som de har anskaffet til en gjennomsnittlig pris på omtrent 29 582 dollar per BTC. Den samlede kjøpesummen for selskapets Bitcoin-beholdning er rundt 4.68 milliarder dollar.

Hva har skjedd med JuJu denne måneden?

Vi er nå JuJu!

Vi fikk omsider lansert vårt nye navn og plattform: JuJu!

Vi har jobbet lenge med JuJu, og har gledet oss til lanseringen. Vi holder tempoet oppe og vil komme med flere små og store oppdateringer i tiden fremover.

Det har vært mye å gjøre og stor pågang denne måneden, derfor er vi blant annet nokså bakpå med å få sendt ut dette nyhetsbrevet. Vi beklager dette, og vil gjøre vårt beste for å få sendt ut nyhetsbrevet tidligere neste måned.

Månedens tall

Kunder
1110
+36
Handler
650+
-13%
Volum
1.62M+
-33%

Månedens tips

YouTube video: Bitcoin is coming to Wall Street - BTC23 ft. Michael Saylor

Månedens tips er en aldri så liten YouTube video fra BTC23 - Die Bitcoin Konferenz.

Videoen finner du her: https://www.youtube.com/watch?v=4A85xqurZP8

Wall Street har plutselig fått øynene opp for Bitcoin, med administrerende direktør i BlackRock, Larry Fink, som omtaler det som en digital eiendel og ber om opprettelse av en Bitcoin Spot ETF. Bitcoin ryster ikke bare finansverdenen; det har også blitt samtaleemnet i den politiske arenaen under presidentvalget i USA. Michael Saylor, hjernen bak MicroStrategy, avslører virkningene av Bitcoin på Amerika og deler eksklusive innsikter i de banebrytende effektene.