Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Nyhetsoppdatering #26 Oktober 2023


Tirsdag 07. November 2023 18:05:27

Kort om markedet denne måneden

El Salvador lanserer Bitcoin-miningpool med fokus på fornybar energi

El Salvador har lansert sitt første Bitcoin-miningpool i samarbeid med Volcano Energy og Luxor Technology som en del av landets 1-milliard-dollar-store satsing på fornybar energi. Prosjektet har som mål å bruke fornybar energi til å drive Bitcoin-mining i landet. Volcano Energy forplikter seg også til å gi en del av mininginntektene til El Salvadors regjering og reinvestere dem i energiinfrastruktur for økonomisk vekst.

Lightning Network vokser raskt

En rapport fra River-børsen viser at Bitcoin Lightning Network har hatt en vekst på 1212% på to år. I august 2023 ble det registrert 6.6 millioner transaksjoner, opp fra 503 000 i august 2021. Dette viser at Lightning Network spiller en viktig rolle i å gjøre Bitcoin til et bedre betalingsmiddel. Suksessraten for Lightning-betalinger er 99,7%, og nettverket behandler nå minst 47% av Bitcoin's on-chain-transaksjoner. Veksten i bruken tyder på økt aksept av Bitcoin som betalingsmiddel.

Tesla beholder Bitcoin og øker Investeringer i kunstig intelligens

Elbilprodusenten Tesla har ikke gjort endringer i sine betydelige Bitcoin-beholdninger for femte kvartal på rad. Imidlertid har selskapet økt investeringene i å doble datamaskinkapasiteten i forbindelse med deres innsats innen kunstig intelligens (AI). De siste kvartalsresultatene viser at de ikke har kjøpt eller solgt noen Bitcoin siden de solgte omtrent 75% av beholdningen i andre kvartal 2022, da de fikk 936 millioner dollar for over 30 000 BTC.

BlackRock's Bitcoin ETF ticker gjenoppstår og påvirker markedet

Tickeren for BlackRock's Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF), IBTC, forsvant midlertidig fra Depository Trust and Clearing Corporation's (DTCC) nettsted, men gjenoppstod brått etter noen timer. Den overraskende opptredenen av IBTC på nettstedet den 23. oktober førte til en betydelig oppgang i Bitcoin-prisen, med spekulasjoner om en mulig godkjenning av en spot ETF. Imidlertid, da tickeren igjen forsvant fra nettstedet noen timer senere, falt Bitcoin-prisen med nesten 3%. Dette indikerer at markedet reagerer sterkt på nyheter om ETF-utviklingen. Måneden endte positiv for Bitcoin, med en økning på rundt 28%, den beste måneden siden januar 2023.

Hva har skjedd med JuJu denne måneden?

Vi er nå JuJu!

Hvis det er noen som ikke skulle ha fått det med seg så har vi nå altså blitt til JuJu 🧙‍♂️

JuJu og den tilhørende nye plattformen ble lansert 10. oktober. Mye er som det var før, vi er de samme folka, og kontoer, beholdninger og historikk er de samme. Endringen fra Bitnord til JuJu var først og fremst en endring av navn og plattformens visuelle utseende og utforming.

Den gamle Bitnord-plattformen vil være tilgjengelig til 1. desember 2023. Den nye JuJu-plattformen finner du på https://jujukrypto.no. Du logger inn med samme konto og alt du hadde på Bitnord har du nå også på JuJu.

Månedens tall

Kunder
1165
+55
Handler
820+
+26%
Volum
4.79M+
+195%

Månedens tips

Du kan oppbevare midlene dine på ulike lommebøker/kontoer hos JuJu

Denne måneden vil vi tipse om en mindre kjente funksjon på JuJu-plattformen.

Hos oss kan du opprette flere lommebøker per valuta og overføre mellom disse. En lommebok er litt som en konto i nettbanken. Du kan gi den et passende navn og overføre mellom dine egne lommebøker.

Hvordan du bruker denne funksjonen er opp til deg, men noen eksempler er: Sparing til barn, barnebarn eller andre, sparing til julegaver eller annet, ulike lommebøker for forskjellige investeringsstrategier. Rett å slett en måte å logisk dele opp beholdningene dine.

Du finner denne funksjonen under "Min konto" og "Lommebøker": https://jujukrypto.no/virtualWallets