Logg inn
Registrering


Eksterne vekslingskurser EUR og USD


Søndag 18. April 2021 18:54:18

Siden lanseringen av Bitnord 9. mars har vi selvfølgelig forsatt videreutviklingen, og i dag kommer vi med en liten oppdatering!

Vi er alltid opptatt av å fortsette utviklingen av plattformen og imøtekomme tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Fremtidens muligheter for Bitnord og for kryptomarkedet er enormt, og listen over ting vi ønsker å oppdatere eller legge til vil trolig aldri ta slutt.

I denne oppdateringen har vi hatt fokus på å legge til eksterne vekslingskurser mellom Euro, Amerikanske Dollar og Norske kroner. Vi vet at det er mange som forholder seg til prisene i kryptomarkedet i Euro og Dollar, og vi ønsker med dette å gjøre det enklere å sammenligne prisene mellom markedene hos Bitnord og eksterne aktører. Det vil i tillegg være fordelaktig for mange å ha enkel tilgang til oppdaterte vekslingskurser mellom EUR/NOK og USD/NOK.

Den mest synlige delen av denne oppdateringen er en ny mørk linje/rad på toppen av nettsiden hvor du finner vekslingskursene mellom EUR/NOK og USD/NOK. Du kan enkelt se alle NOK-priser vekslet til EUR eller USD ved å holde musepekeren over NOK-priser rundt på plattformen. Hvilken valuta det veksles til (EUR eller USD) velger du i nedtrekksmenyen øvrst til høyre.

Inkludert i denne oppdateringen er også:

  • Oppdatering av max-knappen ved handel. Max-knappen beregner seg nå ut ifra tilgjengelige ordre i ordreboka i stedet for å bruke nåværende markedspris, som fører til at ordren mer sannsynlig går gjennom som planlagt. Det beregnes nå også snittpris for handelen ved market-ordre.
  • Mindre kosmetiske endringer rundt om kring på plattformen.
  • Beta-implementasjon av vervesystem.
  • Andre mindre oppdateringer og optimaliseringer.

Det vil komme flere oppdateringer i tiden fremover, så det er bare å glede seg!