Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Eksterne vekslingskurser EUR og USD


Søndag 18. April 2021 18:54:18

Siden lanseringen av Bitnord 9. mars har vi selvfølgelig forsatt videreutviklingen, og i dag kommer vi med en liten oppdatering!

Vi er alltid opptatt av å fortsette utviklingen av plattformen og imøtekomme tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Fremtidens muligheter for Bitnord og for kryptomarkedet er enormt, og listen over ting vi ønsker å oppdatere eller legge til vil trolig aldri ta slutt.

I denne oppdateringen har vi hatt fokus på å legge til eksterne vekslingskurser mellom Euro, Amerikanske Dollar og Norske kroner. Vi vet at det er mange som forholder seg til prisene i kryptomarkedet i Euro og Dollar, og vi ønsker med dette å gjøre det enklere å sammenligne prisene mellom markedene hos Bitnord og eksterne aktører. Det vil i tillegg være fordelaktig for mange å ha enkel tilgang til oppdaterte vekslingskurser mellom EUR/NOK og USD/NOK.

Den mest synlige delen av denne oppdateringen er en ny mørk linje/rad på toppen av nettsiden hvor du finner vekslingskursene mellom EUR/NOK og USD/NOK. Du kan enkelt se alle NOK-priser vekslet til EUR eller USD ved å holde musepekeren over NOK-priser rundt på plattformen. Hvilken valuta det veksles til (EUR eller USD) velger du i nedtrekksmenyen øvrst til høyre.

Inkludert i denne oppdateringen er også:

  • Oppdatering av max-knappen ved handel. Max-knappen beregner seg nå ut ifra tilgjengelige ordre i ordreboka i stedet for å bruke nåværende markedspris, som fører til at ordren mer sannsynlig går gjennom som planlagt. Det beregnes nå også snittpris for handelen ved market-ordre.
  • Mindre kosmetiske endringer rundt om kring på plattformen.
  • Beta-implementasjon av vervesystem.
  • Andre mindre oppdateringer og optimaliseringer.

Det vil komme flere oppdateringer i tiden fremover, så det er bare å glede seg!