Logg inn
Registrering


Hjelpesenter


Her finner du veiledninger, guider, ofte stilte spørsmål og annen informasjon om Bitnord og relevant informasjon for markedet.

Dersom du er logget inn kan du opprette hjelpesaker som er knyttet til din konto.


Tilbake til hjelpesenter

Verving


Publisert 26.04.2021 14:45:34  |  Sist oppdatert 26.04.2021 15:47:40


Alle kunder kan opprette vervekoder for å verve nye kunder til Bitnord. Du må være registrert og etablert kunde for å kunne gjøre dette. Det er flere betingelser og vilkår som må følges når du verver andre. Disse betingelsene og vilkårene, samt annen praktisk informasjon om verving, finner du på informasjon og vilkår-siden for verving.

Ved verving får både den som verver og den som blir vervet en eller flere bonuser/belønninger, forutsetter at betingelsene for bonusen/belønningen er møtt.

For øyeblikket kan både den som verver og den som blir vervet få opptil 100 NOK. For mer informasjon om bonuser/belønninger se informasjon og vilkår-siden for verving.

Opprett vervekode

For å begynne med verving må du opprette en vervekode. Dette gjør du på Verving-side under Min konto.

  1. Trykk på brukernavnet ditt øverst til høyre for å få ned en nedtrekksmeny, deretter trykk på " Min konto ". Dersom du er på en liten skjerm må du først åpne hamburgermenyen.
  2. Trykk på " Verving " til høyre i undermenyen på Min konto-siden
  3. Trykk på Opprett vervekode i boksen med tittel "Din vervekode".
  4. Fyll inn feltene for Vervekode og Invitasjonsnavn med egnede verdier.

Vervekode er det som de du verver må skrive inn ved registrering av ny brukerkonto og som vil være del av din vervelenke. Eksempel: https://bitnord.no/referral/VERVEKODE. Vervekoden fylles inn automatisk ved opprettelse av ny brukerkonto hvis de du verver har brukt vervelenken din.

Invitasjonsnavn er det som vil stå på din verveside. Eksempel: INVITASJONSNAVN har invitert deg til Bitnord!

Det er viktig at du velger passende verdier for vervekode og invitasjonsnavn. Les mer om dette i betingelser og vilkår for verving og vervekoder.

Vervekode og invitasjonsnavn kan redigeres senere.


Slik ser siden hvor du oppretter vervekode ut.