Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Privat betalansering!


Søndag 22. September 2019 10:02:54

Bitnord er en Norsk kryptobørs og handelsplattform som tilbyr kjøp og salg av forskjellige kryptovalutaer (eller virtuelle valutaer som enkelte kaller det) for det norske markedet. Nå i starten er det mulig å handle Bitcoin og Litecoin, men det blir lansert flere valutaer i nær fremtid. Du kan handle kryptovaluta for norske kroner eller annen kryptovaluta. Eksempelvis kan du kjøpe Bitcoin for norske kroner eller Bitcoin for Litecoin.

Bitnord lanserte privat beta høsten 2019. Hensikten med en slik betalansering er å avdekke eventuelle feil og mangler, samt generell feedback på hva som kan forbedres før vi tar tjenesten vår ut i markedet.

Om du er blitt invitert som betatester, skal du ha fått tilsendt en invitasjonskode. Denne må du skrive inn når du registrerer bruker her. Betaversjonen er i utgangspunktet bare for de som blir personlig invitert, men hvis du ønsker tilgang kan du kontakte oss på support@bitnord.no

Dersom du er betatester vil vi takke for at du tar deg tid til å teste kryptobørsen vår. Det settes veldig pris på!

Det er også en privat og hemmelig Facebook-gruppe for alle betatestere hvor man kan gi tilbakemeldinger og diskutere med andre. Dersom du ikke har blitt invitert til denne er det bare å si ifra!

Vi tar imot og setter pris på tilbakemeldinger på alt fra det tekniske til brukervennlighet og design. Om du ikke er betatester men vil fortsatt gi feedback, kan dette gjøres ved å sende mail til support@bitnord.no. Det samme gjelder hvis du står fast eller har spørsmål.

Følg oss gjerne på sosial medier! :)