Logg inn
Registrering


Bitnord blir til JuJu!
Vi endrer navn til JuJu og lanserer en ny og forbedret plattform som reflekterer dette.
Du kan logge inn med samme konto på den nye plattformen og all historikk og data er den samme.
Tilgangen til Bitnord-plattformen blir fjernet 1. Desember 2023.

Nyhetsoppdatering #17 Januar 2023


Tirsdag 07. Februar 2023 00:21:45

Kort om markedet - Nytt fra Bitnord - Månedens tips


Kort om markedet denne måneden

Bitcoin-comeback

2022 er endelig over og kryptomarkedet har virkelig fått testet seg med et av de verste bear-markeder som er registrert. Året hadde en topp på rundt 48 500 dollar og en bunn på 15 500 dollar. Den globale økonomien er preget av ettervirkninger fra pandemien, krig, uro og inflasjon. Dette har hatt en stor innflytelse på kryptomarkedet. Flere aktører innen krypto har kjent på dette, og enkelte klarte seg ikke gjennom året. Her er en oversikt over selskapene som ikke kom seg gjennom 2022:

 • Voyager Digital
 • Celsius
 • BlockFi
 • FTX
 • Three Arrows Capital
 • TerraUSD/Luna

Nå kan det se ut som stormen har roet seg. Januar 2023 skyter Bitcoin fart og gjør unna den beste Januar måned siden 2013, med en økning på rett over 44%!

Twitter med flere kryptofunksjoner

Twitter har i stillhet lagt til over 30 nye kryptovalutaer på sin nye prissøkefunksjon. Tweet eller søk etter kryptovalutaen du ønsker med "$" foran navnet for å se livekurs. MATIC, LTC, SOL og DOGE er noen av de som er lagt til. Twitter jobber også med et betalingsverktøy som kun skal støtte fiat, men Elon Musk har nevnt at det vil bygges for å potensielt støtte forskjellige kryptovalutaer i fremtiden.

Flere kvinner hopper på kryptotoget

eToro har gjennomført en undersøkelse der det kommer frem at det har vært en betydelig økning av kvinner mellom 18-34 som holder kryptovaluta. Det ble undersøkt rundt 10 000 retail-investorer i 13 land. Data viser at det var en økning fra 29% i tredje kvartal 2022 til 34% i fjerde kvartal 2022. I følge eToro kan dette antyde at kryptovaluta "lykkes der tradisjonelle finansmarkeder noen ganger har sviktet".


Hva har skjedd med Bitnord denne måneden?

Internt arbeid

Nå har vi jobber med interne systemer og funksjoner i langt tid, og ting begynner å falle på plass. Vi jobber nå på spreng med å sette en endelig dato for en større oppdatering på hele plattformen. Dette blir trolig i Februar eller Mars. Endringene som kommer med denne oppdateringen vil effektivisere mange deler av plattformen, deriblant innskudd og uttak.

Vi gleder oss å ta fatt på mer synlige og spennende kunde-rettede oppdateringer videre i 2023.


Månedens tall

Kunder

897 +27

Handler

1K+ +38%

Volum

1.75M+ -18%


Månedens tips

Bitcoin- og kryptodokumentarer

Denne måneden vil vi tipse om interessante og spennende dokumentarer om Bitcoin og kryptovaluta. Her er en liten liste over forskjellige Bitcoin-dokumentarer som er verdt å få med seg!

 • The Rise and Rise of Bitcoin (2014)
 • Bitcoin: The End of Money as We Know It (2015)
 • Banking on Bitcoin (2016)
 • Magic Money: The Bitcoin Revolution (2017)
 • Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet (2018)